жилищен комплекс

Platinum Homes North

Всичко нужно, за да намерите удобството и уюта на един модерен дом

Разположен до южния бряг на река Марица и остров Адата, и на пешеходно разстояние от Стария град Platinum Homes е интелигентен избор за всеки, който търси дом или имот с отлична локация, удобна инфраструктура и достъп до естествени зелени площи.
Комплексът се ползва от близостта си със супермаркети като Billa и Mr Bricolage, заведения за бързо хранене McDonalds и KFC, бензиностанция Shell и не на последно място училища и детски градини. Сред предимствата на района около Platinum Homes е и пловдивската велоалея, която осигурява бърз и лесен достъп до всяка точка на града.

Комплексът е изграден от 6 жилищни модула, разпределени П-образно и образуващи широко вътрешно пространство с паркоместа. Външният вид на жилищните сгради е с елегантен архитектурен облик, отговорящ на изискванията за съвременен дизайн и функционалност.

Platinum Homes предлага оптимален избор от жилищни и търговски площи, предназначени да задоволят широк спектър от изисквания и индивидуални нужди. Комплексът разполага с еднострайни, двустайни и тристайни апартаменти с квадратура от 40 кв.м. до 122 кв.м. и отлично разположение. Всеки жилищен модул е с отделен вход и два асансьора. Апартаментите се предават в завършен вид, спрямо най-добрия строителен стандарт и характиристики, като циментова замаска, шпакловани стени, Ел и ВиК инсталации, окабеляване, висококачествен троен стъклопакет и други.

Покупката на жилище е изключително важен момент от живота на всеки човек и за това искаме да предложим най- доброто. За удобство на клиента екипът ни е договорил с нашите финансови партньори преференциални условия за банков кредит. За повече информация заповядайте на място в офиса на бул. 6-ти септември № 221-б, Platinum homes